Glas Javnosti

ŠERBEDŽIJA I BIKOVIĆ ZA 500 DINARA: Nova akcija za sve ljubitelje pozorišta!

Kultura
Autor: Glas javnosti

Beogradsko dramsko pozorište ponovo organizuje akciju "500 u BDP" povodom novogodišnjih praznika kada će publika moći da gleda predstave po trostruko jeftinijoj ceni karata.

Tri hit predstave u BDP-u "Ko se boji Virdžinije Vulf", "Baal" i "Crna kutija" posetioci će moći da pogledaju po promotivnoj ceni od 500 dinara po predstavi, a akciju je jedan od omiljenih beogradskih teatara organizovao zbog novogodišnjih praznika koji se bliže.

"Ko se boji Virdžinije Vulf", sa Radetom Šerbedžijom u glavnoj ulozi, je na programu 20, 21. i 22. decembra što je ujedno i veliki povratak popularnog glumca na scenu BDP-a.

Predstava "Crna kutija" je na repertoaru 23. i 24. decembra i stiže uz napomenu - Ne pokušavajte ovo kod kuće. Svi živimo tri života: javni, privatni i tajni. Nekada smo tajne čuvali u glavi, a danas u SIM kartici. Šta bi bilo kada bi SIM kartica mogla da govori? 

Youtube/Printscreen

Predstava "Baal" u kojoj glavnu rolu igra Miloš Biković biće prikazana 25. decembra. Breht je ovaj celovečernji komad napisao kada je imao samo dvadeset godina, na samom kraju Velikog rata, dok je i pojedine muzičke sekvence sam komponovao.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR