Glas Javnosti

SAHRANJEN GLUMAC NENAD NENADOVIĆ: Ćerke i supruga u SUZAMA, kolege i prijatelji neutešni

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Nenad Nenadović, sahranjen je u aleji zaslužnih građana na novom groblju, a pogrebu su prisustvovale njegove ćerke i supruga kao i mnogobrojne kolege i prijatelji.

Danas je održana i komemoracija povodom Nenadove smrti, kojoj su pored porodice prisustvovale i mnoge kolege, među kojima su bili: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević...

Podsetimo, Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

U seriji "Igra sudbine", čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta "Boško Buha", a u 2015. godini i rekorder po broju predstava - u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ - arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR