Glas Javnosti

Razveo se zbog 28 godina mlađe: Naš glumac razočarao svoju decu

Kultura
Autor: Glas javnosti

Branko Babović potvrdio da se razveo zbog druge žene.

Srpski glumac Branko Babović, u javnosti poznat kao Đuro Palica, nedavno je stavio tačku na dugogodišnji brak. Branko je sada iznenadio priznanjem o novoj devojci koja je mlađa od njega čak 28 godina.

Glumac je priznao da se od supruge, sa kojom ima dva sina, razveo zbog prevare. 

- Razveo sam se zbog druge žene. Tu sam ja malo zaglibio, pravio sam greške. Neverstvo je bio razlog razvoda, moja deca su teško podnela to - priznao je glumac.

On je otkrio i da je ponovo zaljubljen.

Moja devojka je mlađa od mene 28 godina, ali zabrljao sam i tu u zadnje vreme, tako da je bolje da o tome ne pričam - rekao je Babović, ali nije želeo da otkriva detalje njihovog odnosa. 

Inače, Branko Babović je pre nekoliko godina prošao kroz tešku zdravstvenu situaciju, kada su mu lekari hitno morali da operišu debelo crevo.


Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema - izjavio je tada Babović, zahvaljujući se medicinskom timu koji ga je spasao.

Podsećamo, glumac je rođen u Nikšiću, a školovao se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon što je neko vreme proveo u Prištinskom pozorištu, vratio se u Beograd gde je nastavio da se bavi glumom. Babović se proslavio ulogom policajca Đure Palice u humorističkom programu "Kursadžije".


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR