Glas Javnosti

Razveli se, pa se posle sedam godina pomirili: Glumac koleginicu verio čak tri puta

Kultura
Autor: Glas javnosti

Tijana i Slaviša Čurović su se pomirili sedam godina posle razvoda

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansi i to sedam godina nakon razvoda.
Njihova romansa je počela još pre dvadesetak godina i to iz poslovne saradnje.

- Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: „Da li bi ti bila sa mnom stalno?“ Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio - govorila je glumica, pa otkrila da Slaviša tada nije dobio potvrdan odgovor.


Foto: instagram

- Nisam ga definitivno odbila, samo sam odložila odluku. Posle izvesnog vremena zaprosio me je drugi put. Tada mi se nije svideo prsten. Treća je bila sreća. Već smo živeli zajedno i čekali dete pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Ja sam pravi primer da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem. Sad mogu da kažem da je bio u pravu - zaključila je Tijana Čurović.


Inače, veruje se da reč Taja dolazi iz persijskog jezika. Reč "Taj" označava krunu ili dijademu, što bi moglo objasniti zašto ime Taja ima plemenito i kraljevsko značenje.Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR