Glas Javnosti

RADOŠ BAJIĆ OTKRIO KOLIKA MU JE PENZIJA : Mnoge je ostavio bez teksta

Kultura
Autor: Glas javnosti

U holu Jugoslovenske kinoteke predstavljena je juče monografija Radoša Bajića "Moj život - moja priča". Proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj nedavno je zaokružio 45 godina izuzetno uspešnog umetničkog rada i stvaranja.

Dobitnik je svih značajnih profesionalnih i društvenih priznanja u Srbiji. Povodom ovog velikog profesionalnog jubileja, izdavačka kuća “Službeni glasnik” krajem prošle godine objavila je ilustrovanu autobiografiju Radoša Bajića, pod nazivom “Moj život – moja priča”.

Iza njega je blistava glumačka karijera sa više od stotinu uloga na filmu i televiziji, a još kao studenta upoznao ga je akademik Dušan Kovačević

Radoš Bajić poklonio je svoju knjigu svima koji su došli na promociju.

Našalio se da RTS samo sada reprizira njegovu seriju "Selo gori, a baba se češlja", pozdravio se sa Oliverom Kovačević, a otkrio je koliko danas zarađuje preneo Kurir

- Moja penzija je 42.000 dinara - ispričao je Bajić
O Radošu su govori njegov sin Nedeljko Bajić, glumica Danijela Nela Mihailović, a odlomke je čitao Nikola Rakočević. Knjigu su zajedno izdali "Kontrast studio" i izdavačka kuća "Službeni glasnik".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR