Glas Javnosti

Producent Nemanja Mićić: Ratni film „Košare“ ne pripada nijednom reditelju već narodu Srbije! (FOTO+VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Srbija će dobiti film i seriju o herojima Košara, bez obzira što je reditelj Balša Ðogo napustio ekipu filma“, naglasio je Mićić i dodao da je ovaj projekat iznad interesa svakog pojedinca.

Ratni film „Košare“ ne pripada nijednom reditelju ni producentu, već narodu Srbije, u zvaničnom saopštenju je napisao producent ostvarenja Nemanja Mićić.

On je istakao da je scenario za film napisao poznati autor Ðorđe Milosavljević, i po tom tekstu Ðogo je trebalo da režira film. Producent smatra da se istina o Košarama nalazi u tom scenariju, koji je scenarista pisao zajedno sa veteranima i herojima tog rata, i da samo kao takav ostaje suština filma.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

#kosare1999 #košare #kosare #serija #film #snimanje #vojskasrbije #vojska #srbija

Објава коју дели Film i Serija "Košare" (@kosarefilmserija) дана

Ostalo je nerešeno pitanje novog reditelja, ko će u tako kratkom roku zameniti Ðoga, ali se Mićić i na to osvrnuo.

-Ubrzo ćemo saopštiti to ime i to će biti odluka iza koje će stati cela ekipa filma i naši veterani, rekao je Mićić.

Prema Mićićevim rečima, Vojska Srbije i država stali su iza njegove producentske kuće.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

#kosare1999 #košare #kosare #serija #film #snimanje #vojskasrbije #vojska #srbija #bikovic #biković #milosbikovic #milošbiković #aleksandarradojicic #aleksandarradojičić

Објава коју дели Film i Serija "Košare" (@kosarefilmserija) дана

-Sredstva koja smo dobili od države odobrena su Omega produkciji za scenario Milosavl?evića, i mi ćemo zajednički ovaj projekat da dovedemo do kraja u roku na koji smo se obavezali, piše dalje u saopštenju Mićić.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

I mi radimo nas posao @bikovic #kosare1999 #košare #kosare #serija #film #srbija #vojska #vojskasrbije #snimanje #bikovic #biković #milosbikovic #milošbiković

Објава коју дели Film i Serija "Košare" (@kosarefilmserija) дана

Uz sve to, producent je podvukao da je sveta misija ekipe filma i dug prema borcima na Košarama da ovaj film završe, što im je glavni motiv, a ne zarada, što dokazuje i njihova odluka da se odreknu profita od prikazivanja filma u bioskopima. Celokupan iznos zarade na blagajnama biće poklohnjen porodicama poginulih i ranjenih boraca na Košarama, što je već objavljeno nekoliko dana ranije, a Mićić je zabeležio i to da je ovaj film svetinja koji brane zajedno sa veteranima i da više nema nazad.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR