Glas Javnosti

PRODAJA ULAZNICA ZA 57. BITEF samo što nije počela, evo kada i gde možete da ih kupite sa popustom

Kultura
Autor: Glas javnosti

Od 3. do 10. oktobra u Beogradu se održava 57. BITEF

Ovogodišnje izdanje Bitefa, 57. po redu, biće održano od 3. do 10. oktobra u Beogradu, a u glavnom programu publiku očekuju devet predstava.

Pod sloganom „Snago ne pristaj da budeš nečija”, publika će biti u prilici da u glavnom programu pogleda predstave koje stižu iz Nemačke, Litvanije, Mađarske, Švedske, Grčke, Burkine Faso, Belgije i Srbije.

Bitef festival i kolektiv „Kišobran” organizuju 30. avgusta od 19 časova veliko letnje druženje u Udruženju SPRAT, pod nazivom Bitef & Kišobran After Work matine, kojim će se označiti početak prodaje ulaznica za ovogodišnje izdanje fetivala.

Karte po promotivnoj ceni moći će da se kupe na After Work matine-u koji Bitef i „Kišobran” organizuju 30. avgusta u baru SPRAT (Cetinjska 15) sa početkom u 19 časova. Tog dana ulaznice će moći da se kupe sa posebnim popustom od 20 odsto. Ulaz na matine je slobodan, a osim promotivne prodaje ulaznica, posetioce bara SPRAT u Cetinjskoj ulici očekuju i brojna iznenađenja, poput upoznavanja sa festivalskim timom od kog će iz prve ruke dobiti preporuke za 57. Bitef. Nakon toga, onlajn prodaja ulaznica sa pomenutim popustom od 20 procenata trajaće sve do 10. septembra u 23.59 časova.

Posle tog datuma, ulaznice će na sajtu festivala moći da se kupe sa popustom od 10 odsto. Iz ove organizacije obaveštavaju da će od 11. septembra ulaznice moći da se kupe i na blagajni Bitefa, po redovnim cenama.

Od 11. do 30. septembra, radno vreme blagajne biće od 11 do 15 časova svim danima, osim nedeljom, dok će od 2. do 10. oktobra blagajna raditi u istom terminu radnim danima, ali i vikendom.

Sve dodatne informacije, kako o glavnom tako i pratećim progrmima festivla, mogu se pronaći na zvaničnom sajtu festivala, kao i putem društvenih mreža Fejsbuk i Instagram.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR