Glas Javnosti

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MARKA ŽIVIĆA! Oglasila se i bivša žena

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Marko Živić preminuo je danas u 49. godini.

„Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i večna mu slava. Dragi Marko, zauvek ćeš biti sa nama“, saopštilo je Beogradsko dramsko pozorište (BDP).

Muk koji je nastao kada je Nataša Pavlović saznala da je preminuo Marko Živić s kojim je bila u braku četiri godine, teško je opisiv, a reči koje je izgovorila slamaju srce. Nataša Pavlović je saznala za Markovu smrt i za Alo! je samo kratko izjavila:

Marko je umro? Izvinite u šoku sam, ne mogu sada da govorim- kazala je i prekinula vezu.

"Javiše mi da si otišao pre sat vremena, zašto tako brzo, Živče....? Znači, nema više smeha, našeg... Brate......", napisao je na svom Instagram profilu Saša Joksimović.

Marko Živić je završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu.

Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i bio je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde igra u predstavama Kad su cvetale tikve, Ne igraj na Engleze, Sviraj to ponovo, Sem, Let iznad kukavičjeg gnezda, Delirijum tremens, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju Marko Živić šou na TV Foks.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".

Iza sebe imao je mnogo uspešnih projekata, pa je tako glumio u raznim televizijskim serijama i filmovima, a glumio je i u hit predstavi "Ne igraj na Engleze". Neko je vreme bio u braku sa manekenkom i voditeljkom emisije "Plesom do snova", Natašom Pavlović.

Kao član dramskog pozorišta u Beogradu glumio je u predstavi ""Sviraj to ponovo", "Ne igraj na Engleze", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens"… Pojavio se i u drugim projektima kao što je: "Montevideo, Bog te video", "Folk Lepi Lukić"…

Vodio je emisiju "Marko Živić šou" na Foks TV i kviz od pet ciklusa "Zdravo Evropo", a od 2015. godine je učestvovao i u talent-šou programu "Audicija" kao jedan od članova žirija. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja.

(Glas javnosti/B92/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR