Glas Javnosti

PRIČA O DRUGAČIJOJ DAJANI! Zašto će ovaj film razljutiti mnoge?

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ako očekujete istorijsku dramu koja na realističan način prikazuje život toliko voljene princeze Dijane kao i njen odnos i politiku prema britanskoj kruni, onda možda bi bilo najbolje da batalite odmah ovaj film.

Ali, ako ste za studiju o unutrašnjoj borbi žene koja je zaglavljena u lošem braku, lošim odnosima i lošem životu, onda i možemo da vam preporučimo film Spenser.

Priča prati 3 dana za vreme Božićnih praznika, koji se dešavaju na kraljičinom imanju, i gde se održavaju tradicionalni obroci uz lov na fazane. Dajana i Čarls su na korak od razvoda, odvojeno dolaze i spavaju odvojeno, već se u javnosti priča o njenim švaleracijama dok se on već otvreno viđa sa Kamilom. 



Kristin Stjuart u ulozi Dajane je svakako ostvarila, ako ne najbolju onda svakako najzanimljiviju ulogu karijere, koja će gotovo izvesno završiti nominacijom za Oskara, ali i koja će svakako razljutiti mnoge, što su sami autori na neki način i želeli. Na psihodeliju scena sjajno su uklopljni muzika, modni detalji kao i plesni aranžmani i scene koje daju osećaj da film napušta svoj mediji i odlazi u neku totalnu drugu dimenziju,piše Noizz.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR