Glas Javnosti

PREMIJERA NOVOG JUŽNOG VETRA: Glumci i glumice zablistali na crvenom tepihu

Kultura
Autor: Glas javnosti/Kurir

Premijera željno iščekivanog nastavka serije "Južni vetar: Na granici" večeras ima premijerno prikazivanje u MTS Dvorani.

U pitanju je prva epizoda TV serije koja je postala omiljena mnogima.

Na crvenom tepihu su se pojavili naši glumci,a sve oči su bile uprte u Miloša Bikovića, jednog od glavnih glumaca i producenta ovog ostvarenja. On je izdominirao u elegantnom teget-plavom sakou koji je upotpunio belom košuljom i džinsom.


Pored Bikovića, na crvenom tepihu se pojavio Miodrag Radonjić, druga polovina moćnog producentsko-glumačkog para koji je nosio kožnu jaknu, crnu bluzu i džins.

Jovana Stojiljković, Tamara krcunović, reditelj Miloš Avramović su pozirali okupljenim fotografima, kao i ostali umetnici koji su doprineli ovom željno iščelkivanom projektu.



Na crvenom tepihu se pojavila i Sanja Vučić koja izvodi naslovnu pesmu "Hanuma", a na ulazu je viđen i Rasta koji se pojavljuje u seriji.

U ovom nastavku, "Južni vetar - Na granici", kreatora serije Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila - Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i naši junaci.

Snimano na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj i Rusiji, kao i na granicama Italije i Finske, pratimo vođu srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, čiji poslovi sve više ugrožavaju njegovu egzistenciju.

Međunarodnu glumačku podelu čine holivudske i ruske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i Oksana Akinšina i Aleksej Guskov, uz već dobro poznatog Italijana Paskvala Espozita; dok domaće glumačke zvezde predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Stefan Kapičić.

Za celokupnu produkciju ovako zahtevnog projekta posebno su zaslužni producenti serije Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR