Glas Javnosti

PREMIJERA NASTAVKA NAJGLEDANIJE KOMEDIJE SVIH VREMENA: Na crvenom tepihu glavna zvezda Miloš Biković

Kultura
Autor: Glas javnosti

U Galeriji u Beogradu održana je srpska premijera dugoočekivanog nastavka najgledanije ruske komedije svih vremena "Sluga 2", prave novogodišnje filmske poslastice sa Milošem Bikovićem.

"Ovog puta sam morao da igram princa i plešem valcer u vrlo nezgrapnim kostimima, koji nimalo ne olakšavaju taj posao. Bilo je borbi i jahanja. Međutim, na vreme sam uzeo antialergene, pa nije bilo problema kao u prvom delu, kad sam morao da spavam u štali s prasićima i kokoškama. Ima veoma lepih scena vožnje čamcima po kanalima Petrograda.

Prikazujemo jedan novi svet balova, raskošnih dvorana i kostima, konja i sablji, grofova, prinčeva i predivnih vrtova. Biće to vizuelno veoma bogat film", ovim rečima je opisao drugi deo Biković koji je inače na premijeru došao u druđtvu režisera Klima Šipenka.

Na premijeri su viđeni muzičar Slobodan Trkulja, glumac Miodrag Radonjić sa trudnom suprugom, Aleksandar Radoičić, kao i majka Miloša Bikovića, Marija. Svi su očekivali i devojku glavne zvezde, ali ona je u poodmakloj trudnoći.


Detalj iz filma  (Foto: Jutjub)

Podršku kolegi, pružio su Viktor Savić, Andrej Šepetkovski i Andrija Kuzmanović.

I nastavak je snimljen pod rediteljskom palicom Klima Šipenka. Priča prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je, sticajem neverovatnih okolnosti, promenilo nabolje.

Nakon putovanja u „prošlost“, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Glumačku podelu ove filmske priče čine Miloš Biković, Aglaja Tarasova, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva, Natalija Rogožkina, Sofija Zajka, Pavel Derevjanko i mnogi drugi.

"Sluga 2" je od 4. januara u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR