Glas Javnosti

Pre tačno tri godine nas je napustio velki Tozovac

Kultura
Autor: Glas javnosti

Kako su navodili mediji, najviše problema oko bogatsva na sudu je pravila upravo Emilija.

Danas, 6. aprila, navršava se tačno tri pune godine od kako nas je napustio legendarni pevač Predrag Živković Tozovac nakon čije smrti je u porodici nastao haos i to zbog nasledstva.

Nekoliko godina pre smrti, Tozovac se venčao svojom izabranicom Emilijom, sa kojom je živeo do poslednjeg dana u porodičnoj kući na Voždovcu. Nakon njegove smrti nastao je haos oko nasledstva jer njegovi naslednici nisu mogli da se dogovore sa njegovom suprugom oko podele imovine.

On je tokom bogate muzičke karijere stekao veliko bogatstvo, pa je tako pored raskošne kuće ostavio i još dva stana, ali i ogroman novac na bankovnim računima pronađeni su iznosi od više stotina hiljadaa evra.

Kako su prenosili mediji, najviše problema oko bogatsva na sudu je pravila upravo Emilija.

- Vikala je u sudnici: "Kako vas nije sramota?! Niste ga gledali i niste mu dolazili dok je bio živ, sad tražite nešto!" - prepričao je izvor.


Naime, Emilija je jednom prilikom otkrila da se pevačev sin iz Amerike godinama nije javljao, a da je drugi sin iz Srbije imao loše odnose sa ocem, tako što ga je ponižavao i omalovažavao. Navodno je sve to na sudu ispričala potresnim glasom Emilija.

Međutim, na kraju je Tozovčeva udovica ipak popustila. Kada je primetila da neće sve biti onako kako je zamislila, Emilija je predložila da se podeli jedan stan sa sinovima. To je značilo da jedna polovina da pripadne njoj, a druga Tozovčevim sinovima iz Srbije i Amerike.

Na kraju je pravda zadovoljena tako što je Emilija u nasledstvo dobila kuću na Voždovcu, a jedan stan od dva stana je pripao sinu iz Srbije.

Navodno je i drugom sinu iz Amerike pripalo nasledstvo i to drugi stan, koji je on navodno prodao, ali još uvek nije sigurno da li se to tako odigralo, kao što navodi izvor. Novac sa bankovnog računa podeljen je na jednake delove, te su evri pripali svima.Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR