Glas Javnosti

POSLEDNJI ZAFIROV INTERVJU za GLAS JAVNOSTI: 'Makedonija je moja otadžbina, ali domovina je Srbija' (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Poslednji intervju Zafir Hadžimanov, od koga smo se danas oprostili dao je za Glas javnosti.

Hadžimanov je zajedno sa svojim sinom Vasilom pre nešto više od mesec dana govorio u jednoj našoj emisiji.

Zafir je sa gledaocima našeg kanala Glas javnosti podelio kako podnosi karantin, šta ga inspiriše, kako priprema knjigu pesama, ali i mnogobrojne anegdote iz svog bogatog života.  

-Tokom ovog karantina i slinih policijskih časova shatio sam da nikada nisam mogao da stavim ni jedno slovce na papari, ni jednu notu u muzički petonijiski sitem, ako nije bila ljubav u pitanju, rekao je Zafir za Glas i dodao.

- Ljubav na sve moguće načine, ne mora da bude ljubav između muškarca i dame. Jednostavno voleo sam to što radim. I kad volim onda ga dobro i uradim, objasnio je glumac.

- Ova pandemija me je dosta sredila i utukla, što bi se reklo. Ali nisam posustao, u pripremi je knjiga sa mojim sabranim pesma. Kad kažem u pripremi mislim da mi je jedan urednik iz jedne izdavačke kuće rekao “Ok, radi”. A nadam se da ću naći i još jednog jer ja to hoću da izdam na dva jezika- na makedonskom i na srpskom. Jer ja zaista postojim na dva jezika, u dve države- jedna mi je otadžbina druga mi je domovina, ispričao je pokojni Hadžimanov.

O tome kako sanja i void ljubav na dva jezika, ali  psuje i na više od dva dok igra pasijans na kompjuteru pogledajte u ostatku intervjua.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR