Glas Javnosti

Posle 'Igre sudbine' MILICA MILŠA na EGZOTIČNOJ destinaciji snima film sa čuvenim svetskim ZVEZDAMA! (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Milica Milša, osim Ade Kanački, koju tumači u popularnoj seriji „Igra sudbine“,  priprema se i za jednu novu filmsku ulogu.

U tom filmu će igrati zajedno sa dve velike svetske zvezde. Ovo neće biti prvi put da se Milica nađe na snimanju sa legendarnim Majklom Medsenom, jer je sa njim već igrala u filmu "As pik - loša sudbina" crnogorskog reditelja Draška Đurovića.

Ali, ovoga puta, osim Medsena, sa kojim će ponovo stati u isti kadar, naša glumica će imati priliku da radi na istom projektu i sa još jednom čuvenom svetskom zvezdom starije generacije, piše Objektiv.

Foto: Promo

– Da, to je Mariza Berenson, svetska diva sa kojom ću igrati u filmu "Zaliv" reditelja Draška Đurovića. On i Goran Gocić su pisali scenario, to će biti jedna kostimirana, lepa i uzbudljiva filmska priča. Mariza će igrati jednu od uloga, a ja treba da tumačim lik kockarke, lažne italijanske grofice. Film će se snimati u Maroku i Boki Kotorskoj, veoma se radujem tom projektu. Snimanje je već trebalo da počne, ali situacija sa pandemijom je malo odložila početak snimanja - kaže Milša.

(Glas javnosti/Objektiv)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR