Glas Javnosti

POČELO ODBROJAVANJE! Objavljen trejler i datum emitovanja najskuplje serije svih vremena (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Objavljen je naslov, datum izlaska i prvi trailer za novo doba Gospodara prstenova koje će biti emitirano na Amazon Prajmu.

Dugo očekivana nova serija pod nazivom Gospodar prstenova: Prstenovi moći stiže 22. septembra.

Takođe je objavljen novi tizer koji prikazuje kovanje prstenova i odlomak iz knjiga koji je vrlo poznat obožavateljima franšize.

"Tri prstena za vilenjačke kraljeve pod nebom. Sedam za gospodare patuljaka u njihovim kamenim dvoranama. Devet za smrtnike, osuđene na smrt. Jedan za mračnog gospodara, na njegovom mračnom prestolju u zemlji Mordora gde leže sene", rečenice su koje se čuju o jednominutnom traileru.

Serija se smatra najskupljom TV emisijom svih vremena i nedavno je završeno snimanje. Radnja će biti smeštena u Drugo doba Međuzemlja, pre događaja u originalnim romanima i filmovima Gospodara prstenova i Hobita.

"Prstenovi moći objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Međuzemlja: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Númenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi", kazali su kreatori serije J.D. Pejn i Patrik Mekej.

"Do sada je publika na ekranu samo videla priču o Jednom prstenu – ali pre nego što je postojao, bilo ih je mnogo... i mi smo uzbuđeni što možemo podeliti epsku priču o njima", dodali su.

Amazon je kupio pravo na adaptaciju sveta J. R. R. Tolkiena za televiziju još 2017. godine u sklopu ugovora vrednog 250 miliona dolara,piše Klix.

BONUS VIDEO: Bivši policajac o fatalnoj grešci u potrazi za Splićaninom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR