Glas Javnosti

Ova lepa plavuša je Titova praunuka: Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Praunuka bivšeg predsednika Jugoslavije Josipa Broza Tita i ćerka rediteljke Saše Broz, Sara Has, uspešan je scenograf. Zajedno sa majkom radila je na predstavi "Slučajni susret u prodavnici za odrasle", a njen otac, takođe je iz sveta umetnosti.

Naime, u pitanju je glumac Ranko Zidarić, kojeg su mnogi zavoleli u seriji "Naša mala klinika".

Ono što je sve iznenadilo, jeste da je Sara promenila svoje prezime, te uzela prezime prababe Herte Has, o čemu je i javno govorila.


- Prezime od prabake nisam uzela samo iz poštovanja prema njoj, nego iz poštovanja prema dvema osobama u porodici za koje znam da im je beskrajno drago što barem neko još nosi prezime Has. Meni promena prezimena nije nikakva velika promena jer sam za sve uvek Sara, uostalom, nije teško otkriti čija sam’, ispričala je pre nekoliko godina.


- Pre dve godine rekla je da želi da se skloni od tereta mog i Rankovog prezimena, te da je odlučila da uzme bakino prezime Has. Ranko i ja znamo šta znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla - rekla je Saša Broz.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR