Glas Javnosti

Otkrivena greška u seriji "Bolji život"

Kultura
Autor: Glas javnosti

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji. Svakodnevna dešavanja porodice Popadić od 1987. do 1991. pratilo je više miliona gledaoca širom Srbije i okolnih zemalja.

Serija "Bolji život" je za mnoge bila najbolja "bez greške", međutim, nedavno se na internetu pojavila informacija da u seriji postoji jedna velika greška.

Naime, Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u seriji "Bolji život", tvrde ljudi na Fejsbuk stranici, a greška se odnosi na naslednike koji su se pojavili u testamentu Gigine sestre.

"Kada je Gigina sestra ostavila testament, u kojem je za svoje testamentalne naslednike odredila Giginu decu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im, njima teške uslove, koje prvo moraju ispuniti kako bi bili oglašeni za naslednike (Violeta da se uda, Guza da nađe posao, Slobodan da završi razred vrlodobrim uspehom – što je suštinski zaplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uslova, već su testamentalni naslednici jednostavno mogli da se ne prihvate nasledstva.


Sve je moglo da bude drugačije

Tada bi celokupnu zaostavštinu odmah nasledio Giga, kao jedini zakonski naslednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog), i ne bi bilo serije uopšte. Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u testamentu nema nijedne rupe", navodi se na ovoj Fejsbuk stranici.
Ispod ove objave bilo je mnogo komentara koji su odlučili da podele svoje mišljenje ali i oduševljenje u vezi serije. Ipak, jedan se izdvojio kao najduhovitiji.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR