Glas Javnosti

OD JANUARA NA NETFLIKSU! Najveća filmska platforma emituje po prvi put srpski film

Kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Nečista krv" u režiji Milutina Petrovića biće prvo ostvarenje na srpskom jeziku koji će se naći na najvećoj filmskoj platformi Netfliks.

Ovo je potvrdila glumica Anđela Jovanović koja u filmu rađenom po scenariju Vojislava Nanovića, tumači ulogu Tašane.

Film će na Netliks platformi biti dostupan počevši od 17. januara. Ona je ovu vest prethodno podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu,piše Nova.

Uskoro "Nečista krv" na Netflixu! Velika mi je čast što će naš voljeni film biti prvi film na srpskom jeziku koji će biti na najvećoj filmskoj platformi. Preponosna sam na ceo tim koji je vredno radio na ovako važnom projektu za našu kinematografiju. Velika stvar, bravo ljudi! - navela je Jovanovićeva.

Ova porodična saga prati život bogatog predvodnika hrišćanske manjine u Vranju 19. veka, Hadži Trifuna (Dragan Bjelogrlić), koji pokušava da održi svoje bogatstvo i moć radeći stvari sa užasnim posledicama po porodicu i dve njene naredne generacije. Iako je u središtu "Nečiste krvi", romana Borisava Stankovića, tragična sudbina lepe Sofke, film Milutina Petrovića se bavi događajima koji su se desili pre njenog rođenja, a Hadži Trifun je u filmu, za razliku od književnog dela, njen deda.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR