Glas Javnosti

Objavljen prvi trejler za Madame Web: Novi Marvel film stiže u bioskope sledeće godine

Kultura
Autor: Glas javnosti

Napokon smo dobili uvid u detalje iz novog filmskog ostvarenja Marvela: objavljen je prvi Madame Web trejler i ne možemo da budemo uzbuđeniji!

Pružen nam je psihodeličan pregled onoga što fanovi heroine mogu da očekuju, a glavnu ulogu tumači Dakota Džonson koja u život donosi tajanstveni lik Madame Web (radnicu hitne pomoći koja postaje mutant nakon što shvati da može da predvidi budućnost).


Ko je režiser, a ko čini glumačku ekipu?

Režiju potpisuje S.J. Klarkson, poznat po radu na Marvelovim TV serijama The Defenders i Jessica Jones. Radnja filma prati lik Dakote Džonson, koja sarađuje sa timom od tri mlade žene. U glumačkoj postavi se ističu i Sidni Sveni, Adam Skot  i Ema Roberts.


Šta možemo da očekujemo od radnje filma?

Marvel nas uvodi u multiverzum mladih superheroina koje spašavaju svet u kojem Spiderman ne postoji, barem ne još uvek.


“Madame Web otkriva samostalnu priču o jednoj od najenigmatičnijih heroina iz Marvelovog sveta. Primorana da se suoči sa otkrićima iz svoje prošlosti, Madame Web uspostavlja vezu sa tri mlade žene čije su sudbine predodređene i koje čeka moćna budućnosti… ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost”, navodi se u zvaničnom sinopsisu filma.

Film prati priču o Kasandri Veb (Dakota Džonson), medicinskoj sestri koju susret sa smrću, tokom spašavanja pacijenta na poslu, ostavlja sa sposobnošću predviđanja budućnosti. Na početku trejlera, Kasandra ne može da shvati značenje svojih živopisnih vizija, sve dok ne shvati da se njena predviđanja još nisu dogodila.

Nakon što Kasandra otkrije pokušaje ubistva tri mlade žene u svojim vizijama, shvata da je čovek po imenu Ezekjel Sims (Tahar Rahim) opasan po društvo i da su pomenute žene – važne ličnosti. Iako Kasandra ne razume u potpunosti šta sve to znači, ona kreće da pokuša da ga spreči u ostvarivanju svog cilja.


Madame Web trejler ne otkriva jasno u kom univerzumu je postavljen, niti zašto kostim Ezekjela Simsa izgleda kao kopija Spajdermena.

Ipak, trejler nagoveštava kako će svaka od žena u okolini Kasanra  kao što su Džulija Karpenter (Sidni Sveni), Meti Frenklin (Selest O Konor) i Annjaa Korazon (Izabela Mersed) postati individualne heroine, prema Marvelovim stripovima.


Kao što je već bilo slučaj sa Sonijevim Venom filmovima, fanovima je još uvek donekle čudno da vide sve ove projekte prožete Spajdermen mitologijom bez samog Spajdermena u priči. Međutim, imajući u vidu da se studio priprema za treći Spajdervers film, uz veliki rat koji prati Marvel Cinematic Universe, ima smisla što će Madame Web 14. februara 2024. stići u bioskope.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR