Glas Javnosti

NOVA AVANTURA ČOVEKA ŠIŠMIŠA: Betmen u 'Mračnom ogledalu' spašava Gotam!

Kultura
Autor: Glas javnosti

Jedna od najboljih strip priča o Betmenu "Mračno ogledalo" konačno je dostupna i na srpskom jeziku u izdanju Čarobne knjige.

Betmen i komesar Gordon su godinama zurili u neuništivi mračni ambis po imenu Gotam Siti. Iznova i iznova su spasavali voljeni grad od njega samog, ne dopuštajući mu da ogrezne u nasilje i korupciju. Ali čak i nakon života provedenog u borbi protiv kriminala, u sukobljavanju sa onim što su smatrali najgorim plodom čovečanstva, još mračnije i opasnije zlo traži da Betmen i Gordon daju sve od sebe. Dok se sukob primiče klimaksu, oni uviđaju da istina koja leži iza tog ubilačkog talasa zločina ne samo što ima veze s njihovim domovima već zapravo izbija odatle.

Mogu li dvojica najboljih gotamskih zaštitnika da okončaju tu zloćudnu pretnju u najličnijoj bici koju je komesar Gordon vodio do sada?

Skot Snajder je pisao stripove i za DC i za Marvel, a među njima su i bestseler serijal AMERICAN VAMPIRE, BETMEN: DVOR SOVA, STVORENJE IZ MOČVARE i SUPERMAN: UNCHAINED. Takođe je autor zbirke priča Voodoo Heart. Predaje pisanje na Koledžu „Sara Lorens“ u Njujorku i na Univerzitetu Kolumbija. Živi u Long Ajlandu sa svojom suprugom Džini i sinovima Džekom i Emetom.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR