Glas Javnosti

NISU KRILI LJUBAV: Režiser koji je okončao život bio je zaljubljen u našu glumicu, zvezdu serije `Tajkun`

Kultura
Autor: Glas javnosti

Porodica i prijatelji reditelja Igora Vuka Torbice saopštili su je da poznati reditelj preminuo u Rovinju, a za sobom je ostavio i devojku, srpsku glumicu Hanu Selimović.

 -Lepo je imati nekog ko može da razume iracionalnu prirodu problema koje umetnik oseća. Igor je beskrajno talentovana, pametna i inspirativna osoba - rekla je ona jednom prilikom, te navela kako su održavali ljubav na daljinu.

- Bila sam kada je Igor režirao u Zagrebu, kao i na relacijama Beograd–Kranj, Beograd–Rijeka i još ko zna kojim. To je sastavni deo života s nekim ko se bavi takvim poslom. No, to su ipak faze, mi živimo u Beogradu, tako da zapravo ne znam mnogo o vezama na daljinu - kazala je Hana tada.

Igor Vuk Torbica i Hana Selimović nisu krili ljubav, pa su se često fotografisali gde god da su bili.

Igor Vuk Torbica je rođen u Drvaru 1987. godine. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, 2013. godine, u Beogradu, u klasi profesorke Alise Stojanović. Kao najbolji student pozorišne režije u generaciji, dobitnik je nagrade "Hugo Klajn". Režirao je "Carstvo mraka" Lava Tolstoja (Narodno pozorište u Beogradu), "Razbijeni vrč" Hajnriha fon Klajsta (Jugoslovensko dramsko pozorište), Molijereovog "Don Žuana" (Narodno pozorište "Toša Jovanović" iz Zrenjanina), "Hinkemana" Ernsta Tolera (Zagrebačko kazalište mladih, Zagreb), "Priče iz Bečke šume" Edena fon Horvata (Gradsko dramsko kazalište "Gavela").

(Izvor: Blic)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR