Glas Javnosti

НИЈЕ СА ПЛЕЈБОЈЕВОМ ЗЕЧИЦОМ НЕГО СА МАГАЗИНОМ: Све спада у домен спиновања и медијске кампање, манипулације и борбе за већи тираж преко туђих леђа

Kultura
Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

Саопштење управника Народног позоришта: У Правилнику о систематизацији радних места нема предвиђене позиције представника за медије или портпарола, тако да на тим непостојећим местима нема запослених.

ПОВОДОМ недавних написа у штампи да је на месту портпарола Народног позоришта запослена "Плејбојева" зечица Мирела Крајиновић, огласио се саопштењем управник Дејан Савић.

 
- Народно позориште у Правилнику о систематизацији радних места нема предвиђене позиције представника за медије или портпарола, тако да на тим непостојећим местима нема запослених. Свако представљање у јавности под тим функцијама, није подржано од стране Позоришта.

Народно позориште је потписало годишњи уговор са магазином "Глоб интернационал" о оглашавању и другим медијским активностима везаним за кућу, уз месечну надокнаду у висини од 20.000 динара. Овај двојезично штампани луксузно опремљени магазин дистрибуира се по амбасадама и страним представништвима у Београду, као и у бизнис класи летова "Ер Србије", a позитивно и афирмативно пише не само о активностима Народног позоришта него о култури уопште. Досадашња сарадња са овим часописом је текла на обострано задовољство и уз изузетно повољне одјеке код читалаца.

Народно позориште не може и не сме да дискриминише потенцијалне спољне сараднике на основу њихових садашњих или давних активности из приватног живота, изузев ако нису у супротности са законским прописима. Све остало спада у домен спиновања и медијске кампање, манипулације и борбе за већи тираж преко туђих леђа, на шта смо већ дуже време, нажалост, навикли.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR