Glas Javnosti

Mjuzikl "Mamma mia" za početak sezone na Tašu

Kultura
Autor: Glas javnosti

Umetničko leto na Tašmajdanu počeće muzičkim spektaklom - "Mamma mia" Pozorišta na Terazijama, koje otvara ovu letnju pozornicu sa dva izvođenja zaredom, 25. i 26. juna od 21.00 čas.

Cena karata biće 500 dinara kako je za "Novosti" potvrdio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a predstave će biti igrane u terminu od 21.00 časova.

Na sastanku sa predstavnicima pozorišta usaglašen je zajednički repertoar predstava koje će biti izvođene od kraja juna i tokom jula. Nakon pozorišta na Terazijama "štafetu" 27. i 28. juna preuzima Beogradsko dramsko, kada će publika imati priliku da gleda jedan od najpoznatijih naslova na repertoaru kuće, predstavu "Trpele".

Dan kasnije na repertoaru će biti predstava "Pošteni provalnik" pozorišta Boško Buha, dok će 1. jula od 18.00 časova biti predstava za mališane "Pitam se pitam".

Glumci Ateljea 212 će 3. i 4. jula izvoditi predstavu "Art", dok se Jugoslovensko dramsko odlučilo za "Lorencača", koji je na programu u naredne dve večeri. Narodno pozorište 9. jula, specijalno za ovu priliku, priprema muzičko-scensko ostvarenje (opere i baleta) pod nazivom "Svetlost".

I sutradan je na repertoaru njihova, ovog puta dramska predstava, "Bela kafa". Posle nacionalnog, na "Taš" stiže Zvezdara teatar sa "Večerom budala" - 11. i 12. jula.

Nadležni dodaju i da će se na pozornici Tašmajdana igrati predstave beogradskih pozorišta bez mnogo dekora. Sedišta neće biti numerisana, a cela organizacija biće u skladu sa preporukama nadležnih.

(Izvor: Večernje novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR