Glas Javnosti

MIRA BANJAC NIJE BILA DOBRO: 'Bojala sam se neizvesnog, kad je nešto neizvesno ne znam kako da REAGUJEM'

Kultura
Autor: Glas javnosti

Naša poznata glumica Mira Banjac već je zagazila u desetu deceniju svog života, a to joj ne smeta da i dalje bude samouverena i da o svemu što je doživela govori sa puno entuzijazma i osmeha.

Mira je gostovala na Palićkom festivalu, pa otkrila da joj period izolacije tokom pandemije korone nije lako pao.

- Na Paliću se uvek osećam dobro. A nisam bila dobro. Šest meseci sam bila zatvorena u kući, pa je dolazak na Palić moj prvi izlazak - rekla je Mira, pa dodala da je tokom karantina šetala na terasi kako bi održala kondiciju:

- Imam terasu, ne mnogo veliku. Šetala sam po njoj, bilo mi je važno da hodam. Sinu Brani sam pokušavala da priredim dobar ručak, da spremim nešto što on voli da jede. Kasnije, kada sam se ohrabrila, počela sam da izlazim do pijace. Prijateljica me je zaustavila i pitala zašto idem peške i vučem kolica. Rekla sam joj da ne želim da me voze, već da hodam. To mi je bio ventil.- rekla je glumica.

Glumica je otkrila da ju je tišina užasavala, kao i da je osećala dozu straha.

- Bojala sam se neizvesnog. Kad je nešto izvesno ja se prema tome odredim. Bez obzira o tom da li se radi o dobrom ili lošem, ja nađem meru, a kada je nešto neizvesno, ja ne znam kako da reagujem. To me plaši - poručila je Mira.

(Glas javnosti/Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR