Glas Javnosti

MIODRAG RADONJIĆ OTKRIO VAŽNOST FILMA INDIGO KRISTAL : Mislim da će publika da se iznenadi

Kultura
Autor: Glas javnosti

Premijera filma "Indigo kristal" reditelja Luke Mihailovića najavljena je za 7. mart, a u ovom ostvarenju glavne uloge imaju i Miodrag Radonjić i Nina Janković. Glumačke zvezde, inače klasići i kumovi, su izjavi novinarima naveli da im je drago što su deo ovog projekta.

"Ono što bih voleo je da publika pre svega izađe sa nekim emotivnim doživljajem. To je ono što nam ostaje jako dugo", rekao je Miodrag Radonjić.

"Indigo kristal" je inače sniman u Šapcu, što posebno raduje glumicu Ninu Janković, koja je rodom iz ovog grada.

"Ja bih samo dodala da mi je drago i da jedva čekam kako će publika da reaguje na to što je film sniman u Šapcu, u mom rodnom gradu, pošto stvarno ništa nije snimamo dugi niz godina. Publika će moći da vidi malo druge krajeve, a ne samo Beograd. Stvarno sam uživala, bilo mi je mnogo lakše kada smo snimali u Šapcu. Tamo su mi roditelji, imam i svu pomoć oko dece i sve", rekla je Nina Janković.

Projekat inače nisu podržale neke organizacije, a pitanje za Miodraga Radonjića bilo je šta je bila zamerka.

"To je sada već pitanje za njih. Mi smo išli nekom normalnom procedurom, ušli smo u najuži izbor za dodelu sredstava, ali nam nisu dodelili, što s druge strane ohrabruje našu kinematografiju da će ubuduće gledati dosta nekih kvalitetnih filmova koji su dobili sredstava. Zaista nisam ironičan. U tom smislu sam se zahvalio jer to zaista daje snagu. U našem narodu postoji taj srpski inat u pozitivnom smislu, ako želiš, možeš da realizuješ i da izguraš do kraja. To sam ja lično prepoznao, a mislim i ostali", rekao je Radonjić i naveo da je bilo finansijskih poteškoća da se projekat "izgura",

"Voleo bih to da istaknem, film pripada svima. Svi koji su radili na njemu su zaista dali celog sebe", rekao je Radonjić i naveo da ga zanima kako će publika da reaguje na film.


"Jako sam radoznao kako će to da bude. Imam neku svoju pretpostavku. Mislim da će publika da se iznenadi. Ovo nije šala-lala film koji govori o toj temi ulice i nekog kraja, ima dosta slojeva u sebi, ima dosta drame, dosta humora, naravno. Mislim da će biti kombinacija osećanja. Ne znam u koji žanr bih smestio ovaj film, jer ima neku svoju autentičnost i u ritmu i u dinamici. Za mene ovaj film ima fantastičan ritam, sve ide jako fluidno", rekao je Radonjić prenosi Telegraf

"Inspirativno mi je bilo ta uloga Vuka koji ima tu komunikaciju sa sopstvenom podsvešću", naveo je glumac.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR