Glas Javnosti

Mima Karadžić: Imao sam s kim i biti i opstati. Mira Furlan je bila divna, sjajna... srećan sam što sam je znao i plačem sto je više nema (FOTO+VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Poznati glumac Mima Karadžić je duboko je ganut smrću glumice Mire Furlan sa kojom je snimio jedan od kultnih filmova Lepotu poroka koji i danas mnogi pamte po antologijskoj sceni "Da me vidi moja mila majka" koja je čuvenu glumicu vinula u sam vrh jugoslovenske kinematografije.

- Kada sam jutros čuo ovu tužnu vest bio sam, najblaže rečeno, šokiran. Kada sam je prvi put ugledao, sedeo sam sa Živkom Nikolićem i razgovarali smo o filmu „Lepota poroka“, sećam se da sam pomislio da je Mira Furlan najlepša žena na svetu. Sa najlepšim glasom na svetu -  setio se svoje koleginice poznati glumac u emisiji „Kec na jedanaest“.

Glumac se i Instagramu poslednji put oprostio od voljene kolegince.

-Juče je umrla Mira Furlan Imao sam ogromno zadovoljstvo da zajedno snimimo jedan od nasih najvećih filmova Lepota poroka u reziji Živka Nikolića. To su bili moji filmski prvenci, imao sam s kim i biti i opstati. Mira je bila divna, sjajna... srećan sam što sam je znao i plačem sto je više nema, poručio je Karadžić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR