Glas Javnosti

Marko Janketić kao Čarli Šin u domaćoj verziji "Dva i po muškarca"

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ovdašnja verzija popularne američjke komične serije zvaće se "Tri muškarca i tetka"

Marko Janketić, Petar Benčina i Jelisaveta Seka Sablić imraće glavne uloge u domaćoj verziji serije "Dva i po muškarca" koje će se zvati "Tri muškarca i tetka".
Snimanje pilot epizode zakazano je za sredinu juna, a prikazivanje se očekuje od jeseni. Serija je zasnovana na motivima sitkoma "Dva i po muškarca", a kreatori su Nikola Burovac i Danijel Đurić, scenario piše Kosta Peševski, a režija je poverena Pavlu Vučkoviću, reditelju filma "Panama" (2015).
 
- Marko Janketić igra Ljubu, on je neka vrsta lika kakav je Čarli Šin u seriji 'Dva i po muškarca', otrov za žene, privodi devojke...Njegovog brata igra Petar Benčina, on je IT-jevac, ima sina, nema socijalnu inteligenciju, smotanko je s naočarima... Svi oni žive kod tetke koju igra Seka Sablić", priča Burovac.
 
On navodi da su čitajuće probe počele, da pilot epizoda treba da bude snimljena 13. i 14. juna u jednoj vili na Dedinju, jer se tamo odvija radnja.
 
- Tetka u seriji je stara komunistkinja, bila je u SPS-u devedesetih, glavna u 'Dafimentu', tako da odatle objašnjenje kako to da jedna penzionerka živi u vili od više od 300 kvadrata. Ljuba živi sa njom jer misli da mu je tako bolje, tu uvek ima skuvan ručak, novac nije problem, njegov brat je napravio softver koji donosi veliki novac, ali ga on predstavlja kao svoj. U trećoj ili četvtoj epizodi pojavljuje se i tetkin bivši ljubavnik, koji odlučuje da se vrati iz Nemačke, a njega igra Petar Božović, otkriva Burovac.
 
(Izvor: Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR