Glas Javnosti

MACA PROGOVORIO O BRAKU SA 20 GODINA MLAĐOM ŽENOM: "Samo budali je pomodarstvo imati mlađu ženu"

Kultura
Autor: Glas javnosti

Dragan Marinković Maca govorio je o braku sa zgodnom Jovanom i stavio do znanja svima da ga tuđa mišljena ne zanimaju.

Voditelj i glumac Dragan Marinković Maca drugi put stao je na "ludi kamen" s izabranicom Jovanom i to samo nekoliko meseci nakon što su započeli vezu. Jovana je po struci fizerka, a iako je Maca nakon razvoda od bivše supruge rekao da neće više da se ženi, ona ga je naterala da se predomsili.


Nedavno je otvorio je dušu i bez dlake na jeziku govorio svom poslovnom ali i privatnom životu.

Macina supruga je 20 godina mlađa, a vest o njihovom venčanju odjeknula je kao bomba i izazvala mnoštvo predrasuda i komentara. Glumac je bio gost na Kurir televiziji gde je jasno stavio do znanja da ga ne interesuju tuđa mišljenja.


"Samo budali je pomodarstvo imati mlađu ženu. Sve što je pomodarstvo je smeće! Kao što je danas pomodarstvo biti gej. Znaš li koliko ljudi ima koji imaju ženu i decu, a sa strane se bodu... Ja da sam gej, gej sam i u čemu je problem?! Upoznao sam ih milion i radio sa njima. Igrao sam sa jednim evropsku predstavu, sjajan i normalan dečko", izjavio je Marinković i dodao:


"Jovana je jedna divna i časna devojka. Bože zdravlja uskoro i majka moje dece koja nema potrebe da izlazi u javnost. Ona nije kao što su ove žene od poznatih, budale iskompleksirane kojima je dosadno, pa uz muža postaju kreatorke... Jovana nema tu potrebu za medijskom pažnjom, boli nju k**** za sve to. Ona ima svoj posao, kolorista je, radi ima svoje klijente, radi, ćuti...Te predrasude i lažni moral me ne interesuju. Uvek se nađe neki navodni intelektualac koji ima nešto da prokomentariše, užasna su vremena", istakao je Marinković.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR