Glas Javnosti

LJUBAV ZAUVEK: Kako su Milena i Gaga govorili o deci

Kultura
Autor: Glas javnosti

Njihova ljubav bila je legendarna... Milena Dravić i Dragan Nikolić u braku su proveli 44 godina kao jedan od najlepših i najdugovečnijih parova u srpskoj kinematografiji. Sve do smrti "lepog Gage" 11. marta 2016. godine.

O svojoj vezi retko su i šturo govorili. Dragan Nikolić i Milena Dravić intimu su voleli da drže daleko od očiju javnosti. Ipak, u jednom intervjuu starom više od deset godina Dragan se osvrnuo i na taj aspekt svog života i brak sa Milenom koja mu je bila partnerka i u životu i na poslu.

- Uvek moraju da postoje tolerancija i razumevanje, pa onda sve ostalo. Za brak koji traje duže od 30 godina, može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Smatram da je najlakše nešto presećI i završiti, mnogo je teže boriti se. Ponekad i mala svađa može da osveži dan. Ponekad je potrebno biti i ljubomoran jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi, samo što ja nisam to pokazivao. Što se nekih svađa tiče, Milena je uvek bila glasnija, ali je i brže praštala - ispričao je Dragan Nikolić

Tom prilikom legendarni glumac je iskreno govorio i o još jednoj temi - zašto on i Milena nisu imali dece.

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - istakao je slavni glumac.

Dragan Nikolić preminuo je 11. marta 2016. godine, dok nas je Milena napustila 14. oktobra 2018. godine, ostavivši u umetničkom univerzumu prazninu koju niko nikada neće popuniti.

(Izvor: Direktno)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR