Glas Javnosti

Lik pokojne ćerke Eve Ras koja je preminula u 24. godini u PARIZU

Kultura
Autor: Glas javnosti

Eva Ras godinama važi za jednu od omiljenih glumica, a ljudi je znaju i kao ženu koja je bez dlake na jeziku te često komentariše aktuelne teme.

Nju možemo često videti u domaćim emisijama, ali retko kada govori o svojoj porodici, budući da je tragično izgubila ćerku i supruga.

Malo ko i zna zapravo šta se desilo sa njenom ćerkom, a glumica o tome izbegava da govori. Nikada nije ni pokazivala njene fotografije, a sada se jadne pojavila na mrežama. Na jednoj Instagram stranici objavljena je zajednička slika Eve Ras sa pokojnom ćerkom Krunom, ali i pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom. Ovo je prvi put da ih vidimo svo troje zajedno na jednoj slici.

To je jedina zajednička slika u javnosti nekad srećne porodice koju je zadesio niz nesrećnih događaja.

Naime, Evina naslednica Kruna imala je 24 godine kada je, pod velom tajne, preminula u Parizu gde je studirala.

Kako je Eva isticala par puta za medije, Kruna je bila najmlađa srpska spisateljica, koja je do svoje 12. godine objavila tri književna dela.

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - objavila je jednom prilikom Eva Ras.

Glas javnosti /E01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR