Glas Javnosti

Korona opet odlaže nastavak snimanja 'Južnog vetra', ali saznali smo nešto novo (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Reditelj Miloš Avramović neće moći da počne snimanje filma "Južni vetar 2" za nekoliko dana, kao što planirao, već tek možda sredinom avgusta.

Nakon pandemije, vanrednog stanja i svih problema s kojima smo se suočili u mesecima za nama i s kojima se, nažalost, i dalje suočavamo, Avramović je morao da po treći put napravi izmene u kalendaru. Prvi datum je bio 22. jul, zatim 28, a sada tek 13. avgust.

Reditelj je ranije otkrio za Kurir da u drugom delu filma, koji je već razvalio domaće blagajne, Maraša čeka "turbo akcija", a celu ekipu naporan rad. - Situacija s koronavirusom i mere kojih svi moramo da se pridržavamo predstavljaju veliki izazov. Samo snimanje će biti sporije i skuplje - kaže Avramović. Nastavak "Južnog vetra" nosiće naslov "Ubrzanje". Akcenat u drugom delu će biti na novom šefu srpske mafije Petru Marašu i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom. - U filmu "Južni vetar 2" iz Amerike će se zbog problema vratiti Petrov mlađi brat Nenad. Odnos između braće biće posebno zanimljiv. Bugari se vraćaju da se svete - ispričao je Avramović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Hm? :-) @juznivetarfilm

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky) on

U filmu, što je reditelj otkrio na svom Instagramu, igraće glumci iz Bugarske koje naša publika zna po ulogama u seriji "Balkanska mafija" - Rosen Gacov Kuka (Marjan Valev) i Ivo Andonov (Zahari Baharov). Na kraju TV serije "Južni vetar" Maraš je, podsetimo, uspeo da reši probleme i da pobije članove bugarske mafije, koji dolaze u Beograd da se osvete. Za 2021. godinu u planu je snimanje 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a zatim 10 potpuno novih. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova. - Želja mi je da u seriji imam Slobodu Mićalović i Natašu Ninković. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi drugi deo priče - izjavio je reditelj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Još tri nedelje do početka snimanja...bašta, hladovina :-) @juznivetarfilm

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky) on

I svet poludeo: Ameri žele da kupe prava

Film i serija "Južni vetar" nisu samo projekat koji ima armiju fanova već su postali kulturološki i društveni fenomen. U Srbiji nema čoveka od sedam do 77 godina koji nije čuo za Maraša, Baću ili Cara, seriju su prvi za emitovanje otkupili Rusi, a pregovori su u toku s Amerima da snime njihovu verziju ove priče.

(Izvor Kurir)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bum boss :-) @juznivetarfilm

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR