Glas Javnosti

Korona nam drži lekciju

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ovaj period glumac Ivan Jevtović koristi za predavanja koja realizuje onlajn, ali i za porodicu čiji značaj glumac uvek ističe.


Od 1995. godine do proglašenja vanrednog stanja izazvano pandemijom koronavirusom glumac Ivan Jeftović za Jutro TV Prva kaže da nije nisam stao sa poslom jer je radio bar tri posla istovremeno. Za njega je ovo potpuno novo iskustvo, kao i onlajn predavanja za studente koji pohađaju drugi semestar glume.

''Pribojavao sam se kako će to da funkcioniše, ispostavilo se da je itekako korisno za studente. Ovaj period je inspirativan za pisanje, pravljenje planova i da razmislimo šta zaista želimo da radimo i kako to da uradimo. Opšte je poznato koliko Jeftovići drže do porodice, tako da, pre svega, uživam sa Sandrom i sa ćerkom Sofijom, što preporučujem svima", rekao je Jevtović.

Svima nam nedostaje druženje, ali Jevtović ističe značaj da budemo disciplinovani i da slušamo dr Kona jer je to jedini način da što pre izađemo iz karantina i vratimo se uobičajnim obavezama i kulturnim dešavanjima.

- Ovo je opomena za civilizaciju i ovaj virus nam drži lekciju. Moramo da vodimo računa o drugim ljudima i o prirodi. Treba se zaustaviti malo, bez ishitrenih poteza, treba da naučimo kako ubuduće da se čuvamo da ne dođemo opet u ovu situaciju - poručio je.

 

Izvor: B92

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR