Glas Javnosti

IVANA DUDIĆ O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Otkrila šta je prava istina, nakon priče o ljubavi sa kolegom!

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Ivana Dudić progovorila o ljubavnom životu, ali i svojoj ulozi u stručnom žiriju popularne emisije na jednoj muzičkoj televiziji.

-Ništa ne smišljam unapred, sve se desi u trenutku, kako me povuče što se kaže. Sviđaju mi se sve pesme koje će danas pevati takmičari i mislim da će biti baš dobro- rekla je Ivana


Iako nije prvi put deo najemotivnijeg šoua, Ivana je otkrila da li će ovoga puta izvesti neki mađioničarski trik i ponovo iznenaditi milionski auditorijum.

-Ja sam bila vicešampion Balkana u tome tako da sve što sam naučila, naučila sam do fakulteta, a posle sam prestala da se bavim time. Tako da ne učim nove trikove, ali stare nisam zaboravila, to je kao kad naučite da vozite biciklu. Ali ne verujem da ću večeras nešto izvoditi. Svakako cela ova emisija je magija- istakla je glumica.

Kako kaže, za publiku sprema brojna iznenađenja, ali je ipak odlučila da ostane misteriozna i sačeka pravi trenutak da otkrije o čemu se zapravo radi.

-Ima novih projekata, ali ne smem da pričam o njima jer sam takav ugovor potpisala. Radim dosta, mada uspela sam da uhvatim malo vremena i za odmaranje. Malo pobegnem iz Beograda, malo radim– rekla je Ivana sa osmehom.

Glas javnosti/Grand

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR