Glas Javnosti

I BEBE SLUŠAJU KLASIČNU MUZIKU: Beogradska filharmonija počinje novu sezonu koncertima za bebe

Kultura
Autor: Glas javnosti

Prve koncerte u novoj sezoni, Beogradska filharmonija posvećuje – bebama. Muzička druženja sa najmlađima uzrasta do dve godine, biće organizovana od 20. do 23. septembra, u dva termina od 11.00 i 12.30 u filharmonijskoj sali.

Kako je saopštila Filharmonija, za petu sezonu bebećih koncerata, orkestar izvodi splet najlepših dečijih melodija, zajedno sa mladim dirigentom Mihajlom Miletićem.

Dodaje se da će tako „filharmoničari uvesti klince u čarobni svet muzike i zvuk velikog simfonijskog orkestra na koncertićima u trajanju od pola sata“.




„Već tradicionalno, hol Beogradske filharmonije se pretvara u parking za kolica, a sala u muzičku igraonicu, kako bi bebe najslobodnije uživale u muzici. Pozivaju se mame, tate, bake, deke i svi drugi, da dovedu svoje najmlađe u salu Beogradske filharmonije, a naredno druženje biće organizovano u novembru“, navodi Filharmonija.

Koncerti za bebe su jedni od najpopularnijih edukativnih programa za decu, a u toku sezone 22/23 Beogradska filharmonija planira niz različitih aktivnosti za mlade različitog uzrasta. Pored otvorenih proba koje se organizuju za predškolce jednom mesečno, planira se serija koncerata za decu vrtićkog i školskog uzrasta, a novost u nastupajućoj sezoni će biti koncerti i za tinejdžere, navodi Filharmonija, prenosi N1.




Ulaznice su u prodaji onlajn i na biletarnici Filharmonije (Studentski trg 11), od ponedelјka 12. septembra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR