Glas Javnosti

Film "Usekovanje", premijerno prikazan u Beogradu

Kultura
Autor: Glas javnosti

Svečana premijera novog domaćeg filma “Usekovanje” debitanta reditelja Siniše Cvetića održana je sinoć u Velikoj sali Mts Dvorane u Beogradu, uz prisustvo skoro kompletne glumačke i autorske ekipe.

Publika je bila oduševljena i po završetku filma je sve nagradila ovacijama. "Usekovanje" je nastalo u produkciji "Košutnjak filma", a ekipa sutra putuje već u Novi Sad.

Jedan od glavnih glumaca u ovom ostvarenju Bojan Žirović specijalno za agenciju Tanjug je uoči premijere izjavio da je često veoma samokritičan kad gleda sebe na malom ili velikom ekranu, tako da nema jasan uvid kakvu je ulogu podario i izneo u novom projektu.

„Osim toga, sve ostalo je zaista izvrsno i srećan sam što se sve to desilo – i tako dobar scenario, i mladi reditelj, i na ovako uspešan način ispričana filmska priča“, istakao je Žirović, jedan od najangažovanijih glumaca već duže vreme u TV serijama i filmovima.

Glavnu žensku ulogu u porodičnoj drami „Usekovanje“ tumači slovenačka glumica Aleksandra Balmazović, koja se vraća u srpski film nakon velikog uspeha sa poznatim ostvarenjem „Sivi kamion crvene boje“ (2004) Srđana Koljevića. Piše Tanjug.


Film kroz niz dramskih zapleta upoznaje nas sa porodicom koja se priprema i obeležava krsnu slavu - Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja.

Od 09. februara film "Usekovanje" će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona koja je poverena distributerskoj kući Art Vista.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR