Glas Javnosti

DECA SU MISLILA DA SE ŠALI: Supriga pokojnog Mande ovo će pamtiti ceo život

Kultura
Autor: Glas javnosti

Onako kako je i živeo na sceni i skoro uvek okružen decom, preminuo je glumac Milorad Mandić Manda. Supruga pokojnog glumca Anastasija Anja Mandić još se seća do pojedinosti detalja koji su prethodili Mandinoj smrti.

Pozlilo mu je na sceni, u toku premijere dečje predstave “Petar Pan”, u UK Vuk Karadžić, kada se samo srušio i pao sa broda, dok je Anja bila u publici.

- Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom. Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu - kaže Anja na kojoj je bio težak zadatak – da saopšti deci šta se desilo.

- Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik nikad neću zaboraviti - rekla je Anja Mandić.


(Glas javnosti/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR