Glas Javnosti
posta

Čuveni 'doktor Popac' ispričao urnebesne anegdote o svom 'stanodavcu': 'TOLIKO JE VOLEO ŽENE DA JE TO BILO ČUDESNO'

Kultura
Autor: Glas Javnosti

Kao gost u jednoj emisiji sinoć se pojavio glumac Aleksandar Dunić, poznat i kao doktor Popac u jednoj od najčuvenijih srpskih serija Siniše Pavića, "Srećni ljudi".

U intervjuu za "Balkan info", Dunić se prisetio vremena snimanje čuvene serije 90-ih, i otkrio da ga posebno prijatne uspomene vežu za pokojnog velikana srpskog glumišta, Mihajla Batu Paskaljevića, koji je u seriji igrao Velička Veličkovića, Popčevog stanodavca.

-Voleo sam Batu Paskaljevića. Voleo sam ga jer je strašno voleo život. On je bio stariji od mene skoro pola veka. On je pred smrt smanjivao godine, nismo mogli ni da utvrdimo koliko stvarno ima godina. Toliko je volo žene da je to bilo čudesno. Neka vatra je bila u njemu. I sam je pričao neverovatne ljubavne anegdote, na primer, kako mu je jedna lepa devojka rekla da će biti u Egiptu, pred tim i tim hotelom, tad i tad, i kako je on otišao tamo, samo na osnovu tog obećanja, a ona se nije pojavila - rekao je Dunić, a potom ispričao i jednu anegodotu sa snimanja "Srećnih ljudi".

-Snimali smo u Rankeovoj, tu je bio Veličkov stan. Ja sam (tj. doktor Popac u seriji; prim.aut.) živeo kod Velička Veličkovića. U pauzama snimanja, Bata je stalno telefonirao. Uglavnom, usred razgovora, Bata izgovori nešto, neku rač sa P ili B, i... mi nismo znali, on je imao obe veštačke vilice... I, nismo mogli da verujemo: usred razgovora, vilica leti kroz vazduh, i Bata brzinom pantera podmetne ruku, vrati vilicu, i nastavlja da priča. Čovek bi mogao jednom u deset miliona pokušaja tako nešto da izvede. A on je samo nastavio da priča, najnormalnije - prisetio se glumac.

(Izvor: Espreso)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR