Glas Javnosti

Branka Katić je dugo u braku sa producentom, ali malo ko zna da je bila u vezi sa našim slavnim vaterpolistom

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Branka Katić je preko dve decenije u skladnom braku sa engleskim filmskim i televizijskim producentom Džulijanom Farinom, sa kojim ima dvoje dece. Malo se toga zna o njenom ljubavnom životu pre Džulijana, a iako su se trudili da vezu sakriju, Branka je imala romansu i sa slavnim srpskim vaterpolistom

Glumica Branka Katić je preko dve decenije u skladnom braku sa engleskim filmskim i televizijskim producentom Džulijanom Farinom, sa kojim ima dvoje dece. Malo se toga zna o njenom ljubavnom životu pre Džulijana, a iako su se trudili da vezu sakriju, Branka je imala romansu i sa slavnim srpskim vaterpolistom


U pitanju je Igor Milanović, čije ime je zlatnim slovima upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u "Kuću slavnih". Važi za jednog od najslavnijih vaterpolista na svetu, u bazenu mu nije bilo ravnog, a za Branku ga vežu lepe uspomene.

Njih dvoje su se trudili da vezu sakriju od javnosti, ali su mnogi znali koliko se vole. Nažalost, veza im nije potrajala, ali su se rastali u miru i ostali u prijateljskim odnosima.

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli. Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas - rekao je Igor svojevremeno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR