Glas Javnosti

Bjela pažljivo bira glumce za film o životu Tome Zdravkovića: Žika Todorović će glumiti svog oca!

Kultura
Autor: Glas Javnosti

Lik Bore Todorovića takođe će se naći u filmu o životu Tome Zdravkovića, s obzirom na to da je pokojni glumac bio boem i često odlazio u kafanu da sluša muzičku legendu. Borin lik tumačiće njegov sin, glumac Srđan Žika Todorović.

-Bjela je kontaktirao Žiku i odmah su sve dogovorili, jer njih dvojica godinama sarađuju i odlično funkcionišu. Srđan će igrati svog oca, kojeg niko ne bi bolje izneo od njega. On će imati samo jednu scenu u filmu, i to u kafani. Neće imati mnogo obaveza oko projekta, jer ga očekuje samo jedan snimajući dan, što mu sada potpuno odgovara. U svakom slučaju biće zanimljivo videti kako će se Žika izgledati kao Bora- rekao je izvor.

Srđan Žika Todorović, Foto: Youtube/Printscreen

Scenario za ovaj projekat bio je pri kraju još početkom godine, kada su i počele pripreme za kasting. Snimanje je trebalo da krene pre tri meseca, ali ceo proces oko vanrednog stanja zbog koronavirusa usporio je proces.

U najužem izboru za glavnu ulogu bilo je nekoliko odličnih glumaca, a producenti su se nakon svih proba odlučili da uloga Tome Zdravkovića pripadne Milanu Mariću.

(Izvor: Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR