Glas Javnosti

ANĐELKA PRVI PUT O RAZVODU I NOVOJ PRINOVI: "Razvod je izazovan, ali..."

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Anđelka Prpić razvela se od Daria Prpića 2021. godine, a godinu dana kasnije je uplovila u vezu sa Markom Žugićem sa kojim je prošle godine dobila ćerku Čarnu i za koga se udala u tajnosti.

Anđelka o krahu braka sa Dariom gotovo nikada nije govorila, a sada je na svom Instagram profilu govorila o toj temi. Kako kaže, život uvek ide dalje.


- A razvod... Razvod je izazovan, međutim, život ide dalje i zapravo su nekako sve te situacije i inspiracija za umetnost, zar ne? - deo je intervjua koji je glumica objavila na svom Instagram profilu.

Inače, Anđelka je nedavno prvi put u javnosti pričala o ćerki Čarni.


- Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lepo, ko gu*a na nošu! (smeh) Za ime Čarna sam prvi put čula kroz seriju u kojoj sam igrala "Žene sa Dedinja", zapamtila sam kako je to zanimljivo ime. Saznali smo da je dete devojčica, pa smo išli po spisku, imali smo nekoliko opcija... Čarna je baš lepo ime. Htela sam ime koje nije često - kazala je Anđelka Prpić.

- Dane provodimo baš lepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako... Imamo novu omiljenu pesmu "Cojle, Manojle". Ima je, jedro je dete - dodala je Anđelka, pa otkrila da je u drugom stanju i te kako radila, i to bolesna.


- Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu... Trudna i prehlađena! - navela je glumica.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR