Glas Javnosti

ANĐELKA PRPIĆ I ANDRIJA KUZMANOVIĆ U DO SADA NEVIĐENIM ULOGAMA : Izašao trejler za film Ala je lep ovaj svet (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ljubavna komedija „Ala je lep ovaj svet” u režiji Filipa Čolovića, koja je nastala po tekstu Andreja Šepetkovskog biće premijerno prikazana 12. avgusta u okviru 46. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji.

Festivalsku publiku premijerno čeka jedna savremena i duhovita filmska priča u produkciji kuće „Blue Butterfly“ i Telekoma Srbija, koja oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi.

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo, neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) koji će nas nervirati, zasmejati, ljutiti, rasplakati kao i sama ljubav.

Film „Ala je lep ovaj svet” krasi izuzetna vizuelna prepoznatljivost, nepretenciozna komika, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsetiti na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo piše 24sedam

Čolović i Šepetkovski i Filip Čolović su bili zaduženi i za scenario, direktor fotografije je Saša Srećković, a pored pomenutih glumaca u ovom ostvarenju igraju i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Velika beogradska premijera filma „Ala je lep ovaj svet” je planirana za 22. septembar ove godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR