Glas Javnosti

ANĐELKA PRPIĆ I ANDRIJA KUZMANOVIĆ U DO SADA NEVIĐENIM ULOGAMA : Izašao trejler za film Ala je lep ovaj svet (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ljubavna komedija „Ala je lep ovaj svet” u režiji Filipa Čolovića, koja je nastala po tekstu Andreja Šepetkovskog biće premijerno prikazana 12. avgusta u okviru 46. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji.

Festivalsku publiku premijerno čeka jedna savremena i duhovita filmska priča u produkciji kuće „Blue Butterfly“ i Telekoma Srbija, koja oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi.

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo, neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) koji će nas nervirati, zasmejati, ljutiti, rasplakati kao i sama ljubav.

Film „Ala je lep ovaj svet” krasi izuzetna vizuelna prepoznatljivost, nepretenciozna komika, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsetiti na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo piše 24sedam

Čolović i Šepetkovski i Filip Čolović su bili zaduženi i za scenario, direktor fotografije je Saša Srećković, a pored pomenutih glumaca u ovom ostvarenju igraju i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Velika beogradska premijera filma „Ala je lep ovaj svet” je planirana za 22. septembar ove godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP