Glas Javnosti

Anđelka Prpić besna: "Zašto sam ja raspuštenica..."

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica glasno progovorila o razvodu!

Popularna glumica Anđelka Stević Žugić, donedavno Prpić, razvela se od Daria Prpića i uplovila u novi brak s Markom Žugićem, Prpićevim kumom, kome je rodila ćerkicu Čarnu. Svoja iskustva s procesom razvoda, pritiskom okoline i komentarima sa kojima se susrela u tom periodu podelila je s publikom u svojoj novoj predstavi "Šta me opet snađe".

O njenom odnosu sa bivšim mužem, kao i glasinama da se udala za kuma, brujala je domaća javnost, a sada je Anđelka progovorila o reakcijama ljudi na razvod.
Niko nije u fazonu: "Razvodiš se? To! Bravo, ljubavi, sine, ćero, to je super, znaš...". Naravno da, ovaj, to uglavnom nailazi na reakcije: "Pa, čekaj, polako, stani, razmisli... Je l si sigurna?", a da ne kažem da najčešće ide: "Jesi ti blesav? Pa, je l to nama da uradiš?" - rekla je Prpićeva.


Anđelka je takođe nedavno tokom gostovanja na radiju istakla da su "žene često okarakterisane ružnim terminima, kada se razvedu ili se porode drugi ili treći put" -  što njoj jako smeta.

Zašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovek sa dvoje dece? - zapitala se Anđelka Prpić.

- I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je "drugorotka"? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije - poručila je Anđelka.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR