Glas Javnosti

PREKO KENGURA I MUNJA DO STRANGER THINGS: Kako je Đura stigao do Holivuda (VIDEO/FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Početkom 2020. godine, otkriveno je da je Nikola Đuričko dobio ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things”, koja je jedna od najgledanijih na striming platformi - Netfliks.

Četvrta sezona serije biće podjeljena u dva dela, pri čemu prvi stiže 27. maja, a drugi 1. jula, objavili su u četvrtak kreatori serije.

Nikola Đuričko, jedan od naših najpoznatijih glumaca, pred kraj 2019. godine odlučio je da ode u Ameriku, gde se sa porodicom smestio u Los Anđelesu. Tamo je, u centru filmskih zbivanja, posećivao kastinge i jedna se proba pokazala veoma uspešnom.



On je dobio, kako kaže, „srednju ulogu“ u novoj sezoni serije „Stranger Things“, koja je jedna od najpopularnijih serija u SAD.

"Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti“, rekao je ĐuričkO,  piše Nova.

"Na to gledam kao na neku šansu, kao na neko uzbuđenje koje sam sebi zadao, novi izazov u smislu svog glumačkog posla. Ali pošto teško podnosim razdvojenost od porodice, odlučio sam da i njih povedem sa sobom. Supruga će takođe moći da radi, a deca su se već dobro uklopila u novu sredinu.“



Đuričko je u Srbiji imao brojne uloge, i još kao mali postao je zvezda domaćih TV ekrana. Njegova prva velika uloga, koja ga je vinula u zvezde domaće kinematografije bila je uloga Kengura u filmu "Kad porastem biću Kengur".

Najava za novu sezonu serije "Stranger Things" koja je objavljena prošle nedelje, uključivala je još nekoliko detalja osim datuma objavljivanja, uključujući i činjenicu da će peta sezona biti poslednja, ali i informaciju da to neće biti poslednja priča iz Stranger Things "sveta".

Četvrta sezona uključuje „devet scenarija“ i najveća je i najduža sezona do sada, što je jedan od razloga zašto su je kreatori serije podelili na dva dela. Ipak, jedna stvar i dalje nije spomenuta, a to je koliko će tačno epizoda biti u svakom delu sezone.

"Ima još mnogo uzbudljivih priča o svetu Stranger Things-a, nove misterije, nove avanture, novi neočekivani heroji", rekla su braća Dafer, kreatori serije.


Krajem prošle godine, Đuričko je objavio fotografiju sa polaroid aparata uslikanog za vreme testiranja garderobe, frizure i šminke za njegov lik u pomenutoj seriji.

"Spremite se da upoznate Jurija“, započeo je svoju objavu Đuričko.

"On voli loše šale, hladan keš i hrskavi buter od kikirikija“, navodi naš glumac.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Tuzlak u 21.02.2022 01:14:50 h
     0 
Cokalijski gomnar.