Glas Javnosti

ŽURKA POD VEDRIM NEBOM: Ovo su zahtevi Nataše Bekvalac za proslavu rođendana, OD SUME ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Želi da bude sve kao što je zamislila, ne želi da štedi novac!

Pop zvezda Nataša Bekvalac 25. septembra će napuniti 40 godina. Iako nije veliki pobornik proslave svojih rođendana, koje je do sada slavila u krugu porodice i prijatelja, ovog puta žurka pod vedrim nebom će biti pompezna i sa brojem zvanica tačno onoliko koliko godina puni. Pevačica će upriličiti veliku žurku na imanju u Čeneju, a pripreme su nedavno počele.

- Nataša nije neko ko preterano voli da slavi rođendane, te je prethodnih godina uglavnom pravila večere gde bi okupila njoj drage ljude. No, ove godine zbog jubileja jer puni 40 godina rešila je da napravi veliki parti o kakvom je oduvek maštala. Sestre su joj odmah priskočile u pomoć oko organizacije čitavog slavlja, a na Nataši je da izabere koju kreaciju će poneti na svom raskošnom slavlju. Kako je planirala, ona će pozvati veliki broj prijatelja kako pripadnike džet-seta, tako i njene dugogodišnje prijatelje koji nisu poznati, ali i porodicu i rođake. Biće tačno 40 gostiju, koliko slavljenica puni godina. Takođe, slavlju će prisustvovati njene ćerke Katja i Hana. Zamisao joj je da imanje u Čeneju, gde ima veliko travnato dvorište, dekoriše kao letnju žurku na otvorenom. Uveliko traju pripreme za dekoraciju i osmišljavanje rođendanske torte koja će biti na nekoliko spratova - objašnjava izvor koji je upućen u čitavu priču i dalje otkriva:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Svim gostima će biti naznačeno da je dres kod belo, tačnije žurka u belom. Prvi deo večeri gosti će uživati u muzici Natašine koleginice, a potom će di-džej puštati omiljene strane hitove pevačice. Njoj je jedina želja da se te večeri svi lepo provedu i da uživaju u slavlju, a ono što priželjkuje da joj se ostvari u narednim godinama zamisliće tačno u ponoć kada će oduvati svećice sa rođendanske torte.

Sa druge strane, Nataša je nedavno prokomentarisala zbog čega se odlučila da pravi glamurozan parti.
 
 
- Proslaviću ga spektakularno, ne zato što sam ga ja tako osmislila, već zato što su me tako moji ljudi pogurali. Jedan drug mi je rekao da, kako budem proslavila 40. rođenadan, tako će mi izgledati ostatak života i zbog toga imam ozbiljnu organizaciju. Biće pozvano 40 mojih najbližih i imaćemo jedan jako interesantan white party - otkrila je Nata nedavno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

When life gives you lemons make lemonade?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

(Izvor: Glas Javnosti / Blic) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR