Glas Javnosti

Zorica šokirala priznanjem: Nikad nisam bila na pijaci!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Zorica Brunclik, gostovala je u jednoj u emisiji i tom prilikom progovorila je o muško-ženskim odnosima, a zatim se dotakla i supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

- Miroljub je prvo dao odobrenje da dođem, pa onda je dobio temu emisije. Zamolio me je da ne napravim od njega nekoga koga ne treba, da ne laže, da ne vara, zamolio me je da od njega napravim nekog šmekera - nasmejala se Zorica.

- Miroljube, veliki pozdrav! Ti si jedan srećan čovek! Vaš brak je stvarno nešto retko i prelepo! Imam druga koji imitira Zoricu:- obratila se Zorana Pavić Kemišu, a onda se Zorica nadovezala o firmiranoj garderobi. 

- Tamo idem sama! Pokupujem sve šta treba i onda samo kažem Doći će dečko i platiti! - rekla je Zorica u emisiji "Magazin In" i nasmejala sve do suza.


- Nedavno su me zvali da učestvujem u jednom programu gde treba da se kuva, ali pre toga i ide na pijacu. Znate li, ja nikada nisam bila na pijaci! Nisam ja neka dama, niti glumim, ali ja sam mnogo radila, rađala, nisam imala kad. Miroljub je to shvatio, da ja ne idem tamo i bio je prinuđen da mi otkaže gostovanje u emisiji - otkrila je Zorica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR