Glas Javnosti

Zorica i Kemiš planiraju svadbu: Zbog porođaja nisu imali pravu svadbu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ove godine im je 40 godina braka

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš ove godine proslavljaju 40 godina braka, a kako svojevremeno nisu napravili pravu veliku proslavu jer je ona bila trudna, možda će to učiti 2024.

Inače, ovo je drugi važan jubilej ove godine pevačici, jer obeležava i 50 godina karijere, pa je najpre to komentarisala.

- Uplašim se nekad kad kažem 50 godina i pogledam sve svoje trofeje, dijamantske, brilijantske, platinaste, zlatne, ovakve i onakve… Kada pogledam taj zid i police prepune nagrada. Godina 1976, pa 1978, pa 1980. a gde je 2024? I onda dođete do 2024. godine i dobijete odlikovanje predsednika koji potvrđuje da vam sve ono što ste radili služi na ponos - ponosno je istakla Zorica.


Kad je reč o godišnjici braka, priznaje da još ne zna kako da iznenadi Kemiša 15. aprila, ali je iznenadila sve činjenicom da želi da napravi svadbu.
- Nisam osmislila još kako tačno da ga obradujem. Pravićemo feštu. Svadbu! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u pet popodne, a ja sam se u pola tri te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji - zaključila je Zorica.Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR