Glas Javnosti

ZORICA BRUNCLIK živi u skladnom braku sa KEMIŠEM a njen bivši muž koji je autor MNOGIH HITOVA, sada sreću gradi pored DRUGE ESTRADNE ZAVODNICE! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kraljica narodne muzike Zorica Brunclik prepoznatljiva je po svojoj otvorenosti i lucidnosti, a već dugi niz godina ona je u skladnom braku sa jednim od naših najboljih harmonikaša Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. Zorica je mešutim, pre njega bila u braku sa drugim harmonikašem koji se proslavio i kao kompozitor mnogih hitova koje i danas pevao.

Reč je naime o Ljubi Kešelju, harmonikašu i autoru koji se i sam ispobao ispred mikrofona pevajući mnoge hitove.

Naime Ljubo Kešelj je svoju prvu singl ploču „Alma, ti si moja” snimio 1968. godine. Nakon završetka vojnog roka počinje sa kafanskim svirkama gde je imao prilike da prati mnoga velika pevačka imena - Zaima Imamovića, Bebu Selimović, Novicu Negovanovića, Zoricu Brunclik, Vidu Pavlović, Hanku Paldum, Azeminu Grbić, Harisa Džinovića i mnoge druge. Komponovao je velike hitove kao što su „Žena prijatelja mog” i „Pišite majci, sinovi moji”.

Na nagovor poznatog pevača Mehe Puzića počeo je da snima pesme, a Ljubin prvi singl bio je „Što mi pružaš ruku na rastanku” i „Svud se dičim što na baba ličim” iz 1978. godine. Nakon toga su se ređali veliki hitovi poput „Ja vragolan i moj deda”, „Nisi sejo list bez gore”, „Sirotani” — koji su imali zapažen uspeh kod publike.

Inače, Zorica sa Kemišom i decom živi u raskošnom domu u Krnjači, u kojem ima bazen, sobe za zabavu i ulepšavanje, džakuzi dok je Kešelj u skladnom braku sa pevačicom Senom Ordagić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR