Glas Javnosti

ŽIVOTNA PRIČA SUZANE MANČIĆ : Zbog ljubavi se odselila u Kuvajt, a NJEMU je rodila dve ćerke

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pred kraj gimnazije je postala članica muzičke grupe Trag sa kojom je snimila ploču

Suzana Mančić je srpska glumica, pevačica i voditeljka. Rođena je 22. novembra 1956. godine u Beogradu.

Suzana je odrasla u rodnom gradu sa majkom Verom i ocem Aleksandrem. Pošto je jedinica, roditelji su joj bili u potpunosti posvećeni i trudili su se da joj omoguće bezbrižno detinjstvo. Prvih nekoliko godina života se borila sa astmom i uspela je da se izleči.

Dok je ležala u krevetu, majka Vera je satima čekala isped robne kuće Beograd da bi joj kupila omiljenu igračku. Suzana je posebno volela časove muzike i plesa koje je imala u vrtiću. Obožavala je Đorđa Marjanovića i sa majkom je išla na veliki broj njegovih koncerata. Najlepše joj je bilo kod baka u Pirotu i Valjevu gde je dosta vremena provodila u prirodi.

Suzana je završila osnovnu školu „Đura Strugar“ i Petu beogradsku gimnaziju. Već na početku školovanja je stekla prijatelje sa kojima se i dan-danas druži. Uvek je bila jedan od najboljih učenika u razredu. Uporedo je išla u srednju baletsku školu „Lujo Davičo“ i želela je da postane balerina, ali ruski pedagog joj je rekao da je previše krupna i da bi trebala da trenira košarku.

Pred kraj gimnazije je postala članica muzičke grupe Trag sa kojom je snimila ploču i nastupala na koncertima i festivalima. Nakon toga je upisala Pravni fakultet, koji je zbog estradne karijere, završila posle deset godina.

Tokom studija se zaljubila u jednog od direktora Energoinvesta sa kim je živela u Kuvajtu. Raskinuli su nakon godinu dana veze i Suzana se vratila u Beograd. Pošto nije želela da zavisi od roditelja, radila je slabije plaćene poslove kao što su sinhronizacija crtanih filmova, reklame na RTS-u, i sl.

Ubrzo je dobila ponudu da vodi emisiju „Loto“. Preko noći je postala velika zvezda, ali nije dozvolila da je popularnost promeni.
Obožavaoci su joj slali gomile pisama u kojima su joj nudili putovanja, traktore, itd. 1989. godine Suzana se udala za Nebojšu Kunića, bubnjara nekadašnje grupe Sedmorica mladih, kome je to bio treći brak. Tri godine kasnije su dobili ćerku Teodoru. Zbog krize na estradi, Nebojša je počeo da se bavi privatnim poslovima. Tokom rata, voditeljka je sa njim i ćerkom živela na Kipru, u Limasolu i Moskvi. Pošto nije želela da njeno dete bude usamljeno, ponovo je zatrudnela i 1995. godine je rodila Nataliju.

Suzana nije znala ruski jezik pa joj se u Moskvi pridružila majka koja joj je pravila društvo i pomagala oko dece.Suzana je u većini ostvarenja u kojima se pojavila glumila samu sebe. Dobila je ulogu u filmu „Nacionalna klasa“, ali je odustala zbog čega se i dan-danas kaje. Devedesetih godina je igrala u putujućoj humorističko-erotskoj pozorišnoj predstavi „Sekplozija“.

Glas javnosti / Objektiv

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR