Glas Javnosti

ŽENA OD SULTANA ODLEPILA ZA VUKOM MOBOM : Evo šta je rekla o reperu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Tijana Milentijević uživa u vezi sa reperom Vukom Mobom, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa i priznala da postoji ljubomora, ali u granicama normale.

Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, ne preterano, ali prosto ne dam svoje. Verujem mu i mislim da i on meni veruje, a poverenje je najbitnije - kaže Tijana Em i otkriva kako je uplovila u vezu s njim.

  • - Vuk se meni javio na Instagramu, a nakon toga je došao na moj nastup. Čuli smo se, videli i nakon toga smo ušli u vezu. Lepo nam je, hvala Bogu, i ja se iskreno nadam da će potrajati. Tek smo ušli u drugi mesec, tako da, za sada nam je super - kaže ona i dodaje da se nije u potpunosti preselila u velelepnu Vukovu vilu, ali ne krije da je češće kod njega nego u svom stanu:

  • Nisam se preselila, ali da provodimo previše vremena zajedno i da sam dosta kod njega, to je tačno. Ogromno mi je olakšanje to što se i on i ja bavimo istim poslom, jer je on neko ko me razume i podržava apsolutno u svemu. On mi govori da treba da izgledam dobro i da budem seksi, a to mi mnogo znači u poslu. Bio je prisutan i kada sam snimala spot i podržao me apsolutno u svemu. Nikada dosad nisam imala takvog partnera. Ranije sam imala tremu i blokadu, a s njim to nije slučaj. S njim uživam u svemu, ne smeta mi kada je tu, naprotiv. Znači mi kad je tu - kaže Tijana Milentijević.

Nisam se preselila, ali da provodimo previše vremena zajedno i da sam dosta kod njega, to je tačno. Ogromno mi je olakšanje to što se i on i ja bavimo istim poslom, jer je on neko ko me razume i podržava apsolutno u svemu. On mi govori da treba da izgledam dobro i da budem seksi, a to mi mnogo znači u poslu. Bio je prisutan i kada sam snimala spot i podržao me apsolutno u svemu. Nikada dosad nisam imala takvog partnera. Ranije sam imala tremu i blokadu, a s njim to nije slučaj. S njim uživam u svemu, ne smeta mi kada je tu, naprotiv. Znači mi kad je tu - kaže Tijana Milentijević.

"O svabi ne razmišljamo, moja svekrva je predivna žena"

- O svadbi niti pričamo, niti ja o tome razmišljam. Trenutno želim da se posvetim karijeri i pesmama, a mislim da i on tako razmišlja. Ima vremena za sve, nama je trenutno jedino važno što smo srećni sada - kaže ona i otkriva kakav odnos ima sa "svekrvom":
- Ne bih to preterano komentarisala, ali mogu da kažem da smo se upoznale i da imamo predivno mišljenje jedna o drugoj.

Glas javnosti/I01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR