Glas Javnosti

MARTA SAVIĆ se oglasila zbog tračeva i OTKRILA ISTINU O RAZVODU SA MILETOM KITIĆEM i zašto je nema u zajedničkom stanu!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevački par Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić u braku su dugi niz godina, a već neko vreme se spekuliše o pevačevom švalerisanju i razvodu ovog para koji pevačica uspešno demantuje.

Njihove komšije su otkrile da pevačicu nisu videli od marta u kraju, dok Mileta i njihovu ćerku Elenu svakodnevno sreću. Sada se oglasila pevačica i stavila tačku na sve glasine.

- Navikla sam, ni sama ne znam koji me put razvode. Komšije mogu da kažu šta ima je volja, niti se družim sa njima, niti imam komunikaciju, niti žive sa mnom da znaju šta se dešava u mom životu i braku. Istina je da me nisu viđali od marta, ali sam se ja u avgustu vratila u Beograd. Lepo se odmorila i sada sam tu. Sa Miletom i ćerkom, tako da se ne razvodim - rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

Na pitanje da li su njen suprug i ona zakazali tezgu za Novu godinu, kaže:

- Nismo, ja dugo godina ne radim, a Mile nije, ne znam ni ko reklamira da je zakazao. Biće kako mora, mi zaista poštujemo sve mere koje su donete, drugačije ne može, a ja se ne opterećujem situacijom, jer realno da promenim ne mogu ništa osim da poštujem propise. Eto mi se u kući ne opterećujemo, bar tu ne mogu da nam donesu mere. Biće kako mora, samo je bitno da svi sve poštujemo - rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR